Tilda växer....

Hej mina läsare!

Har ni saknat mig? =S

Mamma har inte haft riktig ork att skriva till mig men idag gör vi ett försök att återhämta all tid som ni missat i mitt liv.
Sist vi skrev då hade vi bara en vecka kvar till min första utlandsresa med mamma o pappa. Och ni har säkert läst om den resan i mammas blogg? Jag tyckte det var spännande trots att jag var sjuk hela resan, men jag hade mina stunder då jag var alert o pigg.
Det jobbigaste var på flyget när vi skulle hem ifrån Lanzarote, då fick jag så ont i mina öron att jag skrek hela tiden men ingen förstod att det var mina öron som gjorde ont förrens vi kom hem till Malmö igen!

Dagis ja....jag trivs fortfarande bra där, jag fullkomligt älskar att leka med alla barnen som går där. Men jag blir så trött, orkar inte leka när jag kommer hem sen. Mamma o pappa tycker jag är så duktig som somnar 19.30 och vaknar inte förrän kl 9.15, ibland vaknar jag dock tidigare o ibland får mamma väcka mig! Tror jag ärvt pappas sömngener....hihi.

I min utveckling går det framåt tror jag! Jag kan gå själv med mina "stödhjul" så som en gåvagn, längs möbler. Jag är riktigt duktig på att hasa mig framåt med gumpen, börjat krympa så smått men mamma o pappa bara skrattar åt mig för tydligen ser jag rolig ut! hihi.....
Jag har 12 tänder i min mun som jag borstar var  morgon o kväll. Ja mkt händer i mitt liv o min utveckling, e svårt att skriva här allt va jag kan.
Mamma o pappa hoppas att jag går till sommaren, vilket jag också hoppas på....vill kunna springa o leka med mina kompisar på gården, Tindra o Leia!

I går var vi tillsammans med Tindras familj i Folkets Park på barnvagnsracet, himla roligt.....efter tipsrundan la vi ut våra filtar o satte oss ner o fika på en massa gottesaker, solen sken oxå på oss denna dag så det var mysigt.
Nu lämnar jag er med lite bilder på mig!

jag sover som Pippi jag....hihi
min fina krypstil....hihi
Tittut.....


Ha en bra dag!

RSS 2.0