Lördag och massa gnäll....

Dags för mig att uppdatera igen tycker jag....så jag har sagt till mamma att sätta fart. Här blir en massa foton till er denna gången också, kan ju inte göra er besvikna. Jag har börjat bli jobbig om kvällarna igen tycker mina föräldrar, vill inte sova förrän dom ska gå å lägga sig då somnar jag på 3 röda. Mamma har försökt att ändra min sovrutiner på dagarna så att jag bara vilar en gång och max 2 timmar. Idag har jag sovit kanske 1 timme och inte ville jag somna vid 19 ändå, näe jag gjorde allt som stod i min makt att hålla mina små ögon öppna iaf frams till halv nio.
Åh vet ni vad jag har lärt mig nu???

Jag kan flörta och räcka tungan....haha. Försöker säga "titta".........Nu blir det foton med text!

Här myser jag med pappa, han brukar kittla mig så jag kiknar ibland vilket jag tycker är jätte roligt.


Här är vi i Eslöv och hälsar på mammas väninna Katarina. Hade jätte roligt, och dom har en sån söt katt som jag blev förtjust i.


Här har jag lite kvällsmys med pappa igen.....och mamma kunde inte låta bli att ta fram kameran.Här är jag i kyrkan på kyrkans barntimmar.....första bilden så sitter jag hos min "dagmammas" ena dotter, emilia....andra fotot är på mig o Tindra....sen dom andra två ser ni mig sitta på gunghästar...tyckte bäst om Pandan.....hästen var för hög för mig.


Här avslutar jag med några söta foton på mig själv!Förresten mamma hade rätt, det är 2 tänder där uppe som är på väg ut! Dom kliar nåt så in i bomben!!!
Ha det bra tills nästa gång!
Tjingeling

Gnäll måndag


Igår och idag har ja retat gallfeber på mamma men jag inte hjälpa det!
Jag vet inte varför jag är på så hemskt humör....kliar i tandköttet o mamma tror sig ha sett 2 tänder där uppe som e på väg ut.....inget passar mig alls idag!
Dessutom har mamma o pappa köpt en ny välling till mig o den e så där....får försöka vänja mig! Pulver välling, mamma säger d blir billigare än dom hon annars köper!

***********

Jag har börjat smaska/smacka när jag tycker nåt är gott och när mamma o pappa frågar om det var gott!
Dansar till musik gör jag också, blir så glad av musik!
Säger mamma och pappa!
Jag vinkar, klappar händerna o knäpper med fingrarna!
Leker tittut me händer, filtar, kuddar osv!
Drar mig upp på benen när jag får hålla ngn i händerna!
Går med ngns hjälp!
Står själv vid bord, stolar o leksaker!
Borstar mina tänder själv...alla 6 snart 8!
Sitter på golvet och hasar mig bakåt...lite fram.
Vet vad lampa, tavla och blomman är!
Pekar på diverse djur i min pekbok!
Pekar på allt jag vill ha!
Vet vad en telefon är och vill väldig gärna prata!
Känner igen röster och ansikten!
...........har säkert glömt ngt!!

Hej då!

Önskelista!

Snart blir jag 1 år och alla frågar vad jag önskar mig i present och nu har jag hittat lite saker med hjälp av mamma o pappa som jag gärna vill ha. Vissa önskar jag mig mer än andra! =)

 
Denna önskar jag mig mest, då den jag har börjar bli för "liten" för mig...detta är en 4 i 1 bil med massa smarta funktioner för mig och mamma/pappa! Finns på BR Mobilia

Sen önskar jag mig en soldräkt och flytkuddar till armarna eller till hela mig till sommaren eller till Mars när vi ska till Lanzarote

Denna sköna fåtölj provsatt jag hos Tindra och den tyckte jag var så skön så jag skulle vilja ha en sån själv...finns på IKEA

Massa fina leksaker från Play2Learn som låter en massa roligt som jag bara älskar! Finns dom också på BR


Sen kan det vara bra att ha en sån här när jag blir större o ska stå o tvätta mig.....men det dröjer nog ett tag innan jag kan ha denna!

Kläder i stl 80 står oxå på listan plus pengar........Nu ska jag klä på mig o äta lunch innan vi ska iväg till Eslöv.
Ha en bra lördag.

Uppdatering av bilder

Hej alla kära läsare!
Nu har mamma varit framme med kameran så nu är här en massa foton till er läsare. Ska försöka skriva en liten text under varje bildserie åt er.

Här har jag somnat sittandes i soffan....inget jag brukar göra men det var i samband med min höga feber. Ser inte bekvämt ut men det var nog bekvämt eftersom jag somnade så!

 
Sitter på golvet och underhåller mig själv så gott det går, Nelson vill gärna va me o leka han med men jag är inte vidare förtjust i att han är så närgången alla gånger!

 
Här har mamma fotograferat mig i svart vitt då hon tycker det är fint...ja jag vet inte, men jag ser måttligt road ut iaf.


Nu kommer jag och tar kameran ifrån dig mamma!


Och nu är Nelson igång igen med att vara närgången, han lyckades sniffa mig i örat och det tyckte jag verkligen inte om så jag blev lessen!

 
Här gosar jag med pappsen, han blir så lycklig varje gång jag säger "pappa"


Här har jag precis ätit frukost och sitter nu o leker lite medans mamma diskar undan efter oss!


Nu har jag fått kläder på och sitter på golvet o leker igen, försöker även att gå lite med mamma, mamma o pappa vill att jag ska sitter mer på golvet så jag kan lära mig att förflytta mig själv. Tycker jag klarar det rätt så bra nu, sätter händerna framför mig och skjuter mig bakåt....haha. Jag hasar på gumpen, men har svårt att ta mig framåt men det kommer väl det med. Har även förstått så smått att man kan dra sig upp men än är jag för baktung och har inte kraft ännu!


Här dräglar jag som en galning och mamma klurade ut ikväll varför....min sjunde tand är på väg upp i överkäken bredvid dom andra små bissingarna!


Här är jag nere hos min kompis Tindra och leker, vi har så roligt ihopa fastän hon går o inte jag....TIndra är så snäll och låter mig leka med hennes saker, dock var vi inte så förtjusta i att dela stol.........hahaha.'

Igår var vi på begravning och jag skötte mig alldeles utmärkt tyckte mamma o pappa...sen sov jag hela vägen hem i bilen. Och i morgon ska jag hem till mammas vän o hennes barn i Eslöv......det ska bli kul.

Nu avslutar jag för idag.
Sov gott kära läsare och ha en trevlig helg

Hej

Förlåt att jag inte har skrivit på länge, men jag har varit sjuk!
Mamma och pappa blev lite oroliga där ett tag, och jag blev rädd.
Hade en feber som bara steg o steg trots att mamma gav mig alvedon. Till sist var febern uppe i 40,3 och mamma bestämde sig för att åka in till en doktor. Men jag hade inget virus i kroppen och efter 1 dygn gick febern sakta neråt....jag var så het så jag fick vara naken här hemma, jag orkade inte göra nåt...inte ens äta mina älsklings majskrokar eller pepparkakor. Ville bara sova på mammas bröst!
När febern sen gått ner fick jag en hemsk snuva och hosta som fortfarande sitter i. Är så trött på hostan, men mamma ger mig en god medicin som hjälper tycker mamma o pappa. Jag sover som vanligt igen iaf......vaknar inte en gång i halvtimmen längre.
Men nu är jag frisk igen iaf fast jag har min hosta o snuva men det blir bättre för var dag som går.
Igår och idag var jag i kyrkan med mamma, alltid lika roligt att gå dit........då får jag leka med alla dom andra barnen men jag vill oxå kunna springa o gå som dom så jag blir så frustrerad och arg och ledsen att inte jag kan.
Vill så gärna kunna leka som dom.......men jag känner på mig att jag snart kan det.
Jag älskar sångstunderna vi har i kyrkan, vi sjunger och har kul. Jag blir så glad att jag försöker hänga med i musiken med mina händer.
Nu kan jag även peka på sånt som mamma eller pappa säger så som lampa, blomma, nelson osv.......har även lärt mig att peka ut vad som är krabba, sjöstjärna eller bläckfisk i min badbok. Säger "pappa" mer nu, älskar att mysa o krama mamma o pappa.
Vill gärna gå så mkt som möjligt med deras hjälp, vill även leka mkt med min giraff eller gå vagnen som spelar musik. Det är så roligt när mamma och jag har lekstunder på rummet där vi leker svara i telefon, kasta bollar i giraffen, spela trummor eller klinka på pianot.
Mamma har varit dålig med kameran på sistone så jag har inga nya foton att sätta in denna gång men hon har lovat att bättra sig.
Nu får ni ha det så bra, och tack för alla kommenterar jag fått.....fortsätt gärna!
Hej då och god natt.........John Blund har kommit til mina ögon nu och jag sussar gott och drömmer sött sen en timme tillbaka =)

Foton från Jul och Nyår

Här kommer lite foton från julafton.

Här sitter jag med en nyfriserad pappa, pappa o farfar och sen mamma o jag.


Här sitter jag tillsammans med farfar o väntar på att mormor ska komma så vi kan börja äta och så att tomten kan komma.

Här sitter jag nu, redo för julmaten...den var inte värst god. Mammas janssons frestelse var god om jag sluppit den dära sillen i!

Här kom tomten och en massa julklappar till mig delades ut....

....o jag mådde som en prinsessa bland alla julklappar jag fick!


Här har mamma fotograferat en del av det jag fick........massa fina och roliga leksaker som jag leker med dagligen.


Här sitter jag med farfar och undersöker hans fina klocka och sen vill jag åka på min fina bil innan vi ska åka till faster och kusinerna för lite juldags mat.......

Här är jag ... lite trött...tillsammans med mamma, farfar och Siri.

Här får mamma en blöt puss av mig....hihi. Mamma har lärt mig en ny lek nu.....att hitta min näsa o mun...tycker den är rolig!

Här sitter jag o leker i morgonrock på mitt rum med alla nya fina leksaker...Nelson är allt sugen på att sno mina saker men då blir jag arg på honom o drar honom i pälsen!

På nyår somnade jag innan mamma kom hem från jobbet, pappa han var så duktig o lagade mat och jag var lugn o fin så han fick ro till att laga sin bakade potatis och nåt gojs till. När mamma o pappa firat in nya året vaknar jag halv ett på natten och fick se lite raketer jag med......mamma satte till o med sin lilla hatt på mig. Det var himla roligt att få se himlen lysa upp utanför fönstret. Men sen ville jag gå o sova igen, ville bara se vad som väckte mig. Dagen efter var jag pigg som en mört igen......hihi. Som jag alltid är.

Hoppas ni blev nöjda nu med alla dessa bilder o så.........mamma orkar inte hjälpa mig mer ikväll då hon är sjuk och har varit det sen i fredags. Kanske jag som smittat henne...........hihi.
Nu ska jag sova. God natt.
Vi återkommer en annan dag. Vad tycker ni förresten om min sida som mamma gjort om?

RSS 2.0